Kalamatsi homeypage/ www.kalamatsi.ee

Sain Kalamatsi koduselehe valmis, mõtlesingi oma stiilile panna nimeks “homeypage”. Et oleks kodust hõngu ja et inimene tunneks, et ta tahab teada, kes selle toote või tegemise taga on. Panin Kalamatsi lehe päise facebooki ja sealt kirjutaski üks rootslane, et ta hea meelega läheks Esnasse külla neile, äkki nüüd võtabki end töölt vabaks kevade poole ja sõidab. See on just see, mis võiks juhtuda. Et inimesed saaks kokku, et tekiks ideede vahetused, uued mõtted, suhted, et me saaks üksteisest rohkem teada.

Panen siia üles juppe koduselehe tegemise protsessist:

päis1 päis2 päis3 päis4 päis5 päis6

 

fragmendid3 frgamendid1

fragmendid2

2 Comments

 1. Anu Jänes says:

  Tere

  Väga armas, kodune ja kutsuv. See on just see, mis tekitab huvi.

  Tänud!

 2. Maarja says:

  Aitäh heade sõnade eest! Oluline teada, et on korda läinud kellegile.

  Tervitustega,
  Maarja

Leave a Comment

Tags:

February 4, 2013 Work