Soojalaine

Soojalaine jälle peal, igasugu külmaheitlused jäägu minevikku. Olen täna hiline, hommikusöögiks sõin lõunasöögi ja nüüd, kell kaks, hakkan päevast aimu saama.

Eile olin Berliini intuitiivpedagoogika kursusel, väga värskendav oli inimeste keskel olla, olin eelmisel päeval ainult üksi kodus olnud ja väga tõsise näoga aina wordpressinud, ma ei läinud kordagi välja, isegi akent ei tahtnud lahti teha. Ma olin kõigega päris rahulolematu, eriti iseendaga. Päev enne seda päeva käisid meil Marcel ja Iris söömas, nad tulid just boat sightseeing´ult nagu õiged turistid ja meil oli uhke lõuna hea toiduga. Ma olin millegipärast nii ärevuses, et mul oli nägu tulipunane, tegin neile süüa ja pabistasin ja mõtlesin, mis katastroofid kõik tulemas on. Aga kõik läks hästi. Ma ei teadnud, et Irisega on nii vaba olla, ta ei räägigi koguaeg sügavatel teemadel ja oskab väga hästi tavalistest asjadest rääkida. Iris on lahe. Kui ta meile jõudis, siis läks kohe magamistuppa ja istus korteri kõige mugavamasse tugitooli. Tal on hea nina mõnusate kohtade peale.

Eile siis läksin inimeste sekka, salvestasin Irise loengut ja tekitasin sellega väheke probleeme, siis rääkisin niisama inimestega, keda tundsin ja natuke ka nendega, keda ei tundud, maalisin, käisin ringi. Õhtul läksime Micha, Irise, tema tõlgi ta tõlgi tüdrukuga väga kenasse prantsuse veinibaari ja tegime seal primaarvestlusi, ilma veinita, kuniks baar suleti. See vestlus oli eriti rikastav ja vabastav ja rõõmustav, et täna olen 58% rahulolevam inimene. Ajee!

 

Leave a Comment