Taimlen

Sain täna hakkama ühe fetajuustu-spinati pirukaga, sain hakkama sellega, et vedasin poest hiigelpaki mulda ja ostsin kirsstomati seemneid. Minust on lõpuks ometi aednik saanud! Ja seda siis, kui mul enam aeda ei ole. Aga mul on bälkõny, äge väike rõdu, kus me juba igal võimalusel sööme või pausikohvilattesid joome. Rõdu nurka ja äärtele saab potte panna ja juba mul ongi üht-teist olemas, mõned asjad Michaeli õelt, köögis kasvavad kressid (Kapuzinerkresse) ja mingid ronitaimed (Blaue Trichlerwinde) ja Roomast kaasa võetud umbrohi. Kujutan ette, kuidas ta ülbab seal teistega, et tema on puhas roomalne ja ta ei saa aru, kuidas ta sellisesse matsikarja on sattunud. Ega ma ei teadnud, et ta umbrohi on, tundus armas taimeke, esimene kevadine tärkaja. Saigi ta enne ära korjatud kui Roomas suur lumi peale tuli. Veel sain hakkama oma esimese hinnapakkumisega veebitööga seoses. Ei olegi rohkem aega taimelda, adjöö!

Aga see mees sai täna ühe karuga hakkama:

Leave a Comment

Tags: , , ,

March 19, 2012 Berlin, Home