Diane Arbus

Käisin täna Diane Arbuse näitusel, siia on selline korralik asi kohale toimetatud. Läbi mitmete ruumide pildid, millest paljusid polnud ma varem näinud, kaks viimast ruumi olid ta elukäigust, väljas olid tema kaamerad, märkmikud, artiklite kogumid, ma ei jõudnud kõike läbi nuhkida, st tuleb vist veel minna.

Mulle tuli jälle meelde, kuidas “rahulik” pildistamine mulle sobilikum on, kuidas hetkes olemine, seismine, viibimine on olulised, et päriselt ära tunneks, kas on vaja pildistada või mitte. Olen hakanud palju rämpsima, aga see on ka tore olnud. See on nagu igasugune tarbimise rõõm, võimalus tarbida palju, ja siis tarbid nii palju kuni öök tuleb peale, kuni tuleb jälle soov võtta vähem, olla püsivam. See ei pea veel tähendama, et miski ei liigu või ei kõik on tühi. Diane ütles, et “If my cup doesn´t run over it is only because I am always drinking.”

Leave a Comment

Tags:

July 15, 2012 Berlin